Gyrbove bez logp
LiZa bez logo
Red  lica

Destiny Quartet

Какво ново?

Корицата на EVA

5

Свали албум

Destiny Quartet

Play Video Stop Video

 

 Destiny Quartet представят първия в света шоколадов албум, който носи заглавието „Усещане за жена“. Новият мащабен и иновативен проект на най-популярната кросоувър формация в България ще направи своята официална премиера пред публика с грандиозен концерт-спектакъл на 21 февруари (четвъртък)от 20:00 часа в Sofia Live Club, билети за който можете да закупите в мрежата на Eventim.

Дискът „Усещане за жена“ е изработен от фин, ръчен шоколад на един от най-добрите шоколатиери в България – шеф Ради Стамболов, който е подготвил много сладки изкушения за всички присъстващи по време на концерт-спектакъла на Destiny Quartet.

Закупилите шоколодавия албум ще слушат музката чрез мобилното приложение ChocoAr. Идеята за този оригинален български продукт е на Милена Пейчева и е дело на компанията “Адар“. Апликацията ChocoAr може да бъде свободно изтеглена от потребителите на iOS и Android. Сканирайки картичката в опаковката на първия в света шоколадов диск, всички почитатели ще имат удоволствието да се потопят в музиката на Destiny Quartet докато похапват шоколад.

Клиенти